Glucadol gamma voor gezonde gewrichten*

Glucadol
*Vit C: draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.

Gezonde gewrichten, waarom is dit belangrijk?

Het menselijke skelet bestaat uit vele gewrichten. Onze gewrichten kunnen vergeleken worden met scharnieren tussen twee losstaande en aangrenzende beenderen. Zonder gewrichten kunnen we niet bewegen, ze zijn samengesteld uit verschillende elementen die min of meer kwetsbaar zijn.

Het menselijke skelet bestaat uit vele gewrichten.
  • De uiteinden van de beenderen
  • Het kraakbeen: een witte en harde materie op basis van collageen dat het uiteinde van elk bot omhult en voor de soepelheid van onze bewegingen zorgt; het is een soort schokdemper.
  • De ligamenten: deze zijn noodzakelijk om het gebeente samen te houden, zoals riemen.

Kraakbeen is onderworpen aan een mechanische wet: hoe meer het gebruikt wordt, hoe meer het kan verslijten.
Leeftijd speelt hierbij waarschijnlijk een belangrijke rol. De gewrichten die het meest getroffen worden zijn die van de heupen, de knie, de wervelkolom en de vingers.

Kraakbeen is grotendeels samengesteld uit watermoleculen, die gevangen zitten in een netwerk, waarvan eveneens glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat, kraakbeencellen en collageen deel uitmaken.

Waarom voor het Glucadol gamma kiezen?

Onze gamma ter ondersteuning van uw gewrichten bestaat uit:


Glucosamine

Een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.

Vitamine C

Draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.

Zink, Mangaan, Seleen

Dragen bij tot de bescherming van de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress. Oxidatieve stress is een teveel aan vrije radicalen die bijdragen tot een versneld verouderingsproces.

Glucadol
  • Actieve personen
  • Kraakbeenbescherming
Meer weten
Glucadol Twin
  • Milde gewrichtspijn
  • Verbeterde gewrichtsmobiliteit1,2
Meer weten
Glucadol
  • Gewrichtspijnen
  • Snelle werking1-4
Meer weten
1. Reginster JY et al., The Lancet. 2001; 357:251-56; 2. O. Bruyère et al. / Seminars in Arthritis and Rheumatism 49 (2019) 337-350, 3. Deutsch L. et al., Journal of the American College of Nutrition. 2007;26(1):39-48; 4. Xie et al Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety March 2019 pages 514-534

Wat denken onze gebruikers ervan?°

« Ik ben er erg blij mee, de pijn tussen mijn schouders is weg en ik heb veel meer energie. »

Karin M

« Ik neem al jaren Glucadol! Het duurt even maar Glucadol Twin is geweldig. »

Marie-Thérèse

« Ik heb artrose in mijn wervelkolom, nek en bekken. Om A/NS te vermijden, schreef de dokter een kuur Glucadol Twin voor. Na 15 dagen had ik geen pijn meer in mijn gewrichten. Een kuur van 3 maanden is voor mij noodzakelijk. Ik ben er blij mee. Als het artikel in de uitverkoop is, is de prijs eindelijk betaalbaar. Ik beveel het aan. »
« Ik gebruik Glucadol Twin al enkele jaren en ik ben er zeer tevreden over omdat ik mijn gewrichten weer soepel heb gemaakt. Vooral mijn knieën doen geen pijn meer en ik heb veel meer mobiliteit teruggevonden. »
« De ingrediënten in dit supplement zijn zijn echt natuurlijk. Het brengt hulp en vult de tekort die ons lichaam tegenkomt bij het ouder worden. Het duurt nog wel even voordat het effect wordt gevoeld. »
° On-line feedback op Farmaline en Facebook - geraadpleeg op 14/12/22
Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.